Kiss Jönsson - kunstner profilside

Billede af Kiss Jönsson

Siden 2004 har jeg drevet mit kreative firma: KissArt
Jeg løser mange forskellige opgaver indenfor Udsmykning, (især vægmaleri) illustrationer, Indretning og farverådgivning – hvor der især bliver lagt vægt på farvernes betydning og påvirkninger.

Jeg maler på bestilling og udfører derudover større udsmykningsopgaver i virksomheder, institutioner, (især plejehjem) foreninger og øvrige organisationer. Altid i et tæt samarbejde med dig som kunde, hvor du kan have større eller mindre indflydelse på slutresultatet.

Udsmykning og valg af farver og indretning har stor betydning for, hvordan vi føler os til rette i de omgivelser vi færdes i. Dermed har det også indflydelse på eksempelvis medarbejdernes trivsel og effektivitet på arbejdspladsen, hvor godt børn har det i en institution, livsglæden, og ikke mindst sikkerheden hos de ældre på et ple

Kiss Jönsson's baggrund og uddannelse

Jeg har ALTID tegnet, og kom senere som voksen til at male. Jeg har arbejdet i mange år som grafiker, fotograf og illustrator. Alt imens jeg har dygtigtgjort mig i kunstnerisk udtryk; Kunstskole, kurser i forskellige teknikker og ikke mindst en diplom uddannelse som Holistisk Indretnings Designer og senere Farvecoach.
Jeg har undervist i de sidste 10 år, og har stået for utallige kunstevents, både for børn og voksne.

Lidt om værkerne med Kiss Jönsson's egne ord

Jeg bliver inspireret af mange forskellige ting. En tur i bilen, hvor jeg ser landskabet glide forbi. Jeg er ret optaget af skyer! Og farvespil. Lys og mørke. Af kontraster. Jeg kan altid finde det smukke i ”det grimme” Det store i det små, Det små i det store… 
Jeg er både til abstrakte, det stærke farverige. De naturalistiske værker med mange dybder. Men drages også af det enkle, lyse, lette.
Når jeg laver vægmalerier, er jeg dog "under styring" Dvs. her er det ofte et tæt samarbejde mellem kunden og jeg, der fører til det ønskede resultat. 

Mulighed for undervisning hos Kiss Jönsson?

Kiss Jönsson tilbyder undervisning. Kontakt Kiss Jönsson for at høre mere.

Kiss Jönsson's egen hjemmeside

www.kissart.dk

Artmoney

Kiss Jönsson er ArtMoney kunstner
Kiss Jönsson er ArtMoney kunstner.

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 28-04-2019