Lene Daugaard - kunstner profilside

Billede af Lene Daugaard

Min kunst handler om min kærlighed til dyr og naturen, det smukke ved  kvindelige former og fantasifuld abstraktion. At tegne og male er min passion. Jeg tegner meget detaljeret realisme, samtidig maler jeg også i en friere og  mere koloristisk stil. Se Hjemmeside: http://theplanet.dk/lenedaugaard - se mine gallerier, hvor jeg udstiller m.m.

Originale billeder kan købes på udstillinger, samt via nettet. Se venligst på hjemmesiden. Jeg sælger også print, af mange af mine motiver. 

Lene Daugaard's baggrund og uddannelse

Jeg har en basis og baggrund i klassisk tegning, men nyder både at tegne og male.
Jeg har gået på "Skolen for Grafisk Design", klassisk tegning. Deltaget på amerikansk kunstners kursus i farveblyant, samt diverse akvarelkurser.
Jeg har vundet flere tegnekonkurrencer og udstillet i Danmark siden 2004. Jeg har fået optaget tegninger i amerikansk kunstkalender 2 år i træk.
Medlem af kunstgruppen Stiplet og kunstgruppen Mangfoldighed.

Lidt om værkerne med Lene Daugaard's egne ord

Om de 3 indsendte billeder:

"Ocean Dreaming I".
Skildpadde i fabulerende og drømmeagtigt udtryk i dejlige farver. Akryl.     

"Snowy Owl II" - serie: "Colorful Birds" - Akvarellen er malet med løse penselstrøg. Farverne blander sig på papiret og danner smukke, transperante kulører. Her handler billedet mere om farver end detaljer: et mix af realisme og farverigdom.

 "The little One". Realistisk pastelmaleri. 

Facebook: Lene Daugaard Artworks Facebook 

Lene Daugaard's egen hjemmeside

theplanet.dk/lenedaugaard