per corell - kunstner profilside

Billede af per corell Det er somom skønheden forsvandt samtidig med Dekorationen. Det er min personlige mening, at i dag har Abstrakt og farveharmoni erstattet kronhjorte og skovsøer. Ny Puritanismen har slået rod. Selv Barok nymfer "uden tøj", er for provokerende, medens cigaret og telekort reklamer bruger afklædt damer som salgs argument. Hvor finder den moderne kvinde noget at spejle sig i. Hvor genkender vores børn den skønhed der var en selvfølge i Dekorationen ? Jeg har tre billeder til at vise min gadekunst, men kig ind i mit galleri.

per corell's baggrund og uddannelse

3 år på akademiet 4 fuldførte projekter ved Statens Værksteder for Kunst og Håndværk.

Jeg er Bådebygger, jeg er osse Applikationsudvikler på AutoCAD platform, designer,Lisp programør, god til at finde  utradisionelle løsninger - selvfølgelig maler jeg mine billeder med pensel og Acryl, men jeg baserer det på alle de værktøjer jeg kan mestre også, de nye værktøjer, Senest udvikler jeg mine StreetArt tekniker som i grunden er vægmalerier, til Stor Stencil på 70X100 Cm, der som flerlags stencil bruges til vægmalerier også indendørs. Du kan altså få præcist de billeder jeg maler som gadekunst indendørs direkte på dine vægge. 

 

For mig er "værket" blevet de Stencil der skaber billedet,

 

Ingen andre malere tilbyder sine værker som Stencil til vægmaleri.

Alle mine billeder er i Stencil form og som vægmalerier noget nyt og unikt -- mal billedet over, det betyder ikke noget, du kan altid bruge mine Stencil og male et nyt. Alt jeg maler er malet i hånden, med pensel eller Airbrush, med Graffiti Spray maling. Mine Stencil er nemme at bruge det har jeg sørget for og dermed en ny oplevelse af billederne på dine vægge når du selv må bruge de Stencil jeg skærer. Eller en profesionel maler kan bruge dem også om 20 år, også et andet sted når de er malet over.  Dette er meget anderledes.

Lidt om værkerne med per corell's egne ord

 En unik og meget personlig stil.

Mange Streetart malere får deres billeder printet som storprint på papir og limer dem op,  nogle af dem du forveksler mine værker med gør det, jeg gør det ikke, jeg maler mine billeder. Forarbejdet er for mig langt større, jeg starter fra grunden -- selve det at male billedet er ikke det mest krævende oftest er det hurtigt overstået, for alt er forberedt og det er i den process, forberedelserne at jeg lægger mit arbejde. Men "Stencil" handler altså ikke om at klistre printet papir op. Stencil handler for mig om at bygge figuren op lag efter lag et lag for hver farve, det er faktisk et større arbejde end at male frihånd hvilket jeg også gør. 

Ofte er det StreetArt altså egne pieces der danner bagrund for de værker jeg maler. Enten med spray, malerulle, pensel, Airbrush, gadekunsten er malet lovligt, på et stakit Christiania har givet mig -- jeg maler ikke Graffiti eller Tags, Men bliver et stort stykke streetArt taget godt imod, maler jeg det på lærrede eller masonit. Min StreetArt nyder en høj grad af "StreetCredit" gennem sommeren ser jeg tusinder af turister som er fasineret af de store billeder, tager foto eller lader sig fotografere foran dem, --- Danmarks gadekunst's  "Hall of Fame", det lovlige stakit i Prinsessegade omkring Christiania.

P.t. udvikler jeg et nyt koncept og fornyer vægmaleriet via de tekniker jeg har måttet udvikle, min airbrush er blevet transpotabel ved at jeg har sat en hånddrevet havesprøjte på den, så jeg kan bruge Airbrush tekniker i gadekunsten og der hvor betegnelsen "Streetart" giver mening, nemlig "på gaden", -- de store Stencil hvor jeg ofte må skære mange kvadrat metre og arbejde i mange lag er blandt mine tekniker, Airbrush ikke den digitale men den rigtige airbrush er en dejlig udfordring og den Digitale teknik jeg startede med dengang de første P.C.'er kom frem og styresystemet hed Dos 2,6 har jeg konsekvent opdateret ; i dag får jeg mine Stencils Laser skåret, men kig på resultaterne meningen er jo at billederne skal tale for sig selv, en Stencil gør det ikke nemmere, nogle gange tværdigmod.

per corell's egen hjemmeside

www.ArtWanted.com/PC

Gæstebog

Dit navn *

Din email (skjules) *

Besked: *

Spam tjek: syv + syv =

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 18-11-2009