Rikke Mandrup - kunstner profilside

Billede af Rikke Mandrup

Jeg kan lide det skææææve i hverdagen, det underfundige, selvironi og bekræftelse overfor andre eller sig selv! Livet på godt og ondt! Det er det jeg vil med mine malerier, der gerne bliver understreget med et par ord.

Rikke Mandrup's baggrund og uddannelse

Jeg er uddannet dekoratør siden 1992. Har som så mange andre,altid tegnet og malet siden jeg var barn. I teenage årene var det akvarel og stor inspiration fra Mads Stage der gjaldt. De sidste 5 år har det abstrakte, masser af armbevægelser og maleklatter været mit fortrukne. Det er så dejligt befriende!

I marts 2008 startede jeg mit firma, "Mandrup væg & billedmaleri ". Jeg lever af at lave aktive vægmalerier til især børneinstitutioner. Som regel i størrelsen 2 x 3 meter el. større, samt maleri på lærred, som de viste her på siden.

Er du nysgerrig omkring vægmalerierne, så kig på hjemmesiden eller se på TV2 øst hjemmeside under "net tv " , 2 feb. 2009, " skriften på væggen"  

Jeg laver malekurser til virksomheder, private og børnehaver. Se mere på hjemmesiden. www. junglemaleren.dk

Lidt om værkerne med Rikke Mandrup's egne ord

Jeg vil have at man bliver glad og at budskabet bliver vigtigt for modtageren af billedet..... uanset om det er et skørt, bekræftende eller eftertænktsomt tema! 

Mulighed for undervisning hos Rikke Mandrup?

Rikke Mandrup tilbyder undervisning. Kontakt Rikke Mandrup for at høre mere.

Rikke Mandrup's egen hjemmeside

junglemaleren.dk

Gæstebog

Dit navn *

Din email (skjules) *

Besked: *

Spam tjek: syv + syv =

Kunstnere i samme kategori

Medlem siden 26-02-2009