Søg kunstnere


Vis med profilbillede

Nyeste kunstnere

Seneste kunstartikler

En Glaspuster med mange jern i ilden - Rikke Bruzelius

 Glasset har siden 1987 været min passion og levevej. Gennem min læretid hos nogle af Danmarks bedste mestre lærte jeg at beherske håndværket og kontrollere glasset.

Derfor etablerede jeg i 1996 ”Glasseriet” - mit eget glaspusteri - og jeg har dagligt den glæde, at skabe glas i grænselandet mellem det ønskelige og det mulige. Tusindvis af glas har formet sig i mine hænder båret af entusiasme og stræben efter det optimale samspil mellem form, farve og glassets egen dynamik.

Min vision er at skabe smukt, skandinavisk glas, hvor historie og natur smelter sammen i unikke værker med et personligt udtryk. Glas som lader fantasien og indlevelsen få frit spil i sammensmeltede farverkombinationer og harmonisk formgivning.

Glassets skrøbelighed ynder jeg at fremhæve ved at lade metal og glas forenes i en kontrastfyldt symbiose.

Kunstforeninger og gallerier i ind- og udlandet udstiller mit arbejde, og førende butikker for design og kunsthåndværk forhandler mine brugsglas.www.glasseriet.dk/arrangementer/

 

 De sidste år har jeg udviklet nye sider af mit glas, og har blandt andet spændende samarbejde med Lene Gammelgaard (olie/lærred), som nok er mest kendt som den første skandinaviske kvinde som nåede toppe af Mount Everest. Det er meget inspirerende at arbejde sammen med andre, som brænder for deres arbejde. Vi udstillede fra maj til juli i Galleri Swanstroen i Boston.

Login her

Kan du ikke logge ind? Opret gratis kunstnerprofil

Få det gratis nyhedsbrev